Sustainability

Terwijl we aan BATU werkten, waren we het erover eens dat we iets wilden bijdragen aan een betere wereld en aan de gezondheid van onze gebruikers. Dus, we hechten niet alleen veel waarde aan biologische ingrediënten, maar ook aan het feit dat BATU goed past in een gezonde levensstijl.Om deze reden is BATU ontwikkeld zonder suiker. De paar calorieën die je ziet in de voedingswaarden komen van de natuurlijke fruitsappen die we toevoegen.

We zijn een B Corp

B Corp is een internationale certificering en een naam voor bedrijven die voldoen aan de hoogste eisen van duurzaam ondernemen. B Corps willen hun bedrijf graag inzetten om goede dingen te doen in de wereld. Samen zetten we ons in voor een gezonde planeet en een eerlijke samenleving. We willen dat je geniet van een product dat niet alleen lekker is, maar ook een positieve bijdrage levert aan de wereld om ons heen.

Natuurlijk proces met biologische ingrediënten
Bij BATU Kombucha geloven we in de kracht van de natuur. Onze kombucha wordt op een ambachtelijke en natuurlijke manier gebrouwen, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van de meest hoogwaardige biologische ingrediënten.

Meest duurzame brouwhuis van Europa
BATU kombucha word geproduceerd in het meest duurzame brouwhuis van Europa. We zijn vastbesloten om onze ecologische footprint te minimaliseren en streven naar een positieve impact op de wereld om ons heen. Onze kombucha wordt met liefde gemaakt, met respect voor de natuur. We omarmen een natuurlijk brouwproces dat de ware essentie van onze ingrediënten behoudt en hun natuurlijke smaken versterkt.

Onze kombucha hoeft niet gekoeld te zijn voor vervoer
BATU Kombucha is echt het lekkerst wanneer 'ie koud gedronken wordt . Maar maak je geen zorgen, je kunt 'm prima ongekoeld meenemen of opslaan en op een later moment pas in de koelkast zetten of koelen met lekker veel ijs in het glas. Dat betekent niet alleen smaakvol genieten, maar ook nog eens energie besparen tijdens het transport en opslag.

See You On Social