BATU lanceert kombucha van Buddha en de duivel

Zin in avontuur? BATU Kombucha introduceert twee tijdelijke, limited edition kombucha’s. Eentje met de zeldzame citrusvrucht Buddha’s Hand en eentje met de loeihete Carolina Reaper peper. Maak kennis met BATU Buddha’s Hand en Satan’s Anus. Als je durft.

Avontuur

Het woord BATU staat voor de moed en de kracht om nieuwe dingen te doen. Daarom wilde Bas, onze kombuchabrouwer BATU eens iets anders maken. En dus maakte hij kombucha met knallend hete pepers, en een superzeldzame citrusvrucht.

Buddha’s Hand

is een unieke Aziatische citrusvrucht. Ze zijn nogal zeldzaam, en zien er een nogal merkwaardig uit. Een beetje als een citroen met vingers, of een omgekeerde gele anemoon. Buddha’s Hands zijn beroemd om hun fantastische parfum, dat in het sap en vooral ook in de schil zit. Een rijpe vrucht is als een rockband van limoen, citroen, yuzu, bergamot + grapefruit bij elkaar. Heerlijk fris en ingewikkeld, perfect met een beetje gember in een kombucha.

Satan’s Anus

is de bijnaam van de Carolina Reaper. Het is de heetste peper ter wereld. Als je hem goed gebruikt is Satan’s Anus niet alleen heet maar ook kruidig en fris, een perfecte partner voor tropisch fruit als ananas en mango. Dat zorgt voor een kombucha met een heerlijk gespleten persoonlijkheid. Eerst proef je het zoet van het fruit, en daarna de fik van de duivel. Dat laatste blijft natuurlijk het langst hangen…

Zit je al te watertanden of ben je gewoon nieuwsgierig? Bestel de nieuwe BATU smaken hier

SHAKE IT BABY

Top cocktails van de beste bartenders

Fix me Up

Vodka, Galliano en passievrucht. Een drankje vol hartstocht.

Pear Pressure

Peren, kombucha en basilicum. Een fragiele balanceer-act tussen aromatisch, bitter en zoet.

Hoppino

De no-booze versie van de Italiaanse scroppino.

Sparkly temple

Virgin, net als een Shirley Temple.

One for the Road

Hot en smokey met een gember-kick.

Breakfast of Champions

The BATU Breakfast Martini. Voor wie het lef heeft om zijn dag met een Martini te beginnen.