Nieuw: BATU Inca Trail

Onze nieuwe limited is een feit! BATU Inca Trail is een suikervrije kombucha met Peruaanse camu camu bessen en feijoa guave. Ongefilterd, tropisch en avontuurlijk, als een ontdekkingsreis over de prachtige Amazone.

Wetenschappers denken er tussen de 1600 en 3200 eetbare planten en vruchten zijn in de jungle van Peru en Brazilië. Veel daarvan zijn nog onontdekt, sommige zo bijzonder dat je ze een keer geproefd moet hebben. De avonturiers van BATU vonden midden in de wildernis twee vruchten voor deze nieuwe limited edition kombucha: de camu camu bes en de feijoa guave.

Camu watte?

Een camu camu (je zegt: kammoe kammoe) ziet eruit als een kleine blauwe druif. Het is een flink zure bes, die beroemd is om zijn hoge gehalte vitamine C en antioxidanten. Camu camu’s groeien in moerassen en op rivieroevers. Ze geven veel vruchten en zijn niet superzeldzaam, maar wel nog onbekend en een beetje onhandig om te oogsten. De feijoa (fie-joo-a) komt uit de hoger gelegen gebieden van Zuid-Amerika. Het is een guave die lijkt op een kiwi die zich vermomd heeft als avocado. Het is een echte tropische bom, die smaakt naar ananas, kiwi en aardbeien-snoepgoed, bubblegum bijna. Ze zijn heerlijk korrelig, een beetje zoals een goedrijpe peer.
Smaak
BATU Inca Trail smaakt tropisch, met een volwassen licht bittere kick. Kombucha maken is een flink proces. Lees er hier alles over met in je hand een suikervrije, tropische, avontuurlijke, friszure BATU!

Camu Camu

Beperkte Oplage: BATU Inca Trail is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 950 flessen.

Inhoud: 375ml per fles
Prijs: € 10,95 per fles

SHAKE IT BABY

Top cocktails van de beste bartenders

Fix me Up

Vodka, Galliano en passievrucht. Een drankje vol hartstocht.

Pear Pressure

Peren, kombucha en basilicum. Een fragiele balanceer-act tussen aromatisch, bitter en zoet.

Hoppino

De no-booze versie van de Italiaanse scroppino.

Sparkly temple

Virgin, net als een Shirley Temple.

One for the Road

Hot en smokey met een gember-kick.

Breakfast of Champions

The BATU Breakfast Martini. Voor wie het lef heeft om zijn dag met een Martini te beginnen.